Even voorstellen ...

Mijn naam is Henk van den Berg. Ik ben 45 jaar oud en woon met mijn drie kinderen in het centrum van Dordrecht. Toen ik 19 was, heb ik mijn motorrijbewijs gehaald en ben sindsdien verkocht aan de motor en de lifestyle die erbij hoort.

Voordat ik van motorrijden mijn werk maakte, heb ik 15 jaar als docent aan de Hogeschool Rotterdam gewerkt. Mijn specialisatie was/is internationaal risicomanagement in combinatie met psychologie en besluitvormingstheorie, een vakgebied waar ik in 2013 mijn doctorsgraad in heb behaald aan Nyenrode Business University. Over dit onderwerp heb ik een boek geschreven en een aantal artikelen in internationale tijdschriften gepubliceerd.

Toen de opleiding waar ik voor werkte ophield te bestaan, ben ik weer eens nagegaan welke richting ik op wilde. Ik heb toen gekozen om mijn passie voor motoren te combineren met mijn ervaring en kwaliteiten als docent.

Na de opleiding tot motorrijinstructeur ben ik gestart met Dordt Motorcycles. Met Dordt Motorcycles wil ik mensen leren hoe ze het beste uit zichzelf en uit hun motor kunnen halen.

Met Dordt Motorcycles bied ik motorrijlessen en trainingen aan. Omdat ik kwalitatief goede opleidingen wil aanbieden, heb ik de opleidingen tot KNMV Gediplomeerd Instructeur (KGI) gevolgd en behaald. Naast het aanbieden van rijopleidingen, volg ik de opleiding tot angstcoach (CIVAS) om mensen met angst voor het motorrijden te helpen weer te kunnen genieten van de mooiste hobby ter wereld.

Daarnaast richt ik mij met Dordt Motorcycles op de motoren. Met een volledig ingerichte werkplaats organiseer ik sleutelcursussen (zelfstandig en in samenwerking met de KNMV). De sleutelcursussen doe ik in groepen van maximaal 10 personen, maar ook individueel. Bij een individuele training nemen we je eigen motor en doen daar samen het onderhoud aan dat op dat moment nodig is.

Mijn ambitie voor de toekomst is om een opleidingscentrum te worden voor iedereen die interesse heeft in motorfietsen en het berijden ervan.

Foto-voor-website-1
KNMV_KGI_JPG