23RD11-2909

Een levenlang leren

Het leuke van motorrijden is dat je er altijd beter in kunt worden; je kunt een leven lang leren. Je skills verbeteren of leren omgaan met je angsten, er zijn veel redenen om een training te volgen. Wij hebben een aantal trainingen ontwikkeld waarvan wij denken dat die je kunnen helpen meer van het motorrijden te genieten. Er zijn trainingen voor beginners en gevorderden.

Heb je interesse of heb je vragen, neem gerust contact op of kom langs. De koffie staat altijd klaar.

23RD11-3103

Heropstarttraining

€259
1 dag
Voor iedereen die na lange tijd weer gaat motorrijden

Je hebt al heel lang je motorrijbewijs en hebt eindelijk besloten te gaan motorrijden. Het is dan verstandig om een aantal lessen te nemen. Voor iedereen die na lange tijd weer op de motor stapt, hebben we een opstartcursus ontwikkeld van één dag waarin we werken aan voertuigbeheersing en een lekker stuk gaan rijden.


Ook leuk om cadeau te geven !!!

Max 4 personen
Meer weten of reserveren?

First Dates

€199
1/2 dag
Voor iedereen die net zijn rijbewijs heeft gehaald en een eerste motor heeft gekocht
Je hebt je motorrijbewijs gehaald, een vette motor gekocht en nu..... Nu moet je alleen de weg op. En dat kan best een beetje eng zijn. Voor iedereen die nog even een steuntje in de rug nodig heeft, hebben we deze training ontwikkeld. We helpen jouw je motor te leren kennen. Hoe rijdt je motor, hoe remt je motor, waar moet je op letten voordat je gaat rijden, etc. Een geslaagde 'first date' met je motor is een garantie voor een leven lang geluk. Tenminste, met je motor.
Max 4 personen
Meer weten of reserveren?

Motorgenieten

€399
2 X 1/2 dag
Voor iedereen die wat angstig op de motor zit.

Vindt jij het eng om je motor scherp door de bocht te sturen? Breekt het zweet jou uit als je moet stoppen voor een verkeerslicht? Of als je weg moet rijden vanaf de parkeerplaats? Dan is deze cursus zeker iets voor jouw. Wil jij je vaardigheden weer oppoetsen en daarmee het plezier in het motorrijden terugkrijgen, schrijf je dan nu in voor deze cursus. In één dag ziet je motorleven er opeens heel anders uit.


Individuele training
Meer weten of reserveren?

Voorjaarstraining

€129
1/2 dag
Voor iedereen die in de winter niet heeft gereden
De meeste ongelukken met motoren gebeuren in het voorjaar. De motor heeft heel de winter in de stalling gestaan, het voelt nog een beetje onwennig, maar je wilt wel weer de weg op. Om dit op een veilige manier te doen, hebben we een voorjaarstraining ontwikkeld om alle vaardigheden weer even op te frissen. Na de training doen we een nabespreking om de meest opvallende zaken te bespreken en je tips te geven om weer een zomer veilig te rijden.


Max 4 personen
Meer weten of reserveren?

Urban Jungle

€259
1 dag
Voor iedereen die wel eens in de stad rijdt
Motorrijden is niet gevaarlijk. Maar een plek waar je als motorrijder veel risico loopt is in de stad. De meeste motorrijders proberen de stad te mijden, maar helaas ontkom je er vaak niet aan om tijdens je ritten door steden te moeten rijden. Of het nu is omdat je de motor voor woon-werk verkeer gebruikt of dat je graag tours maakt, de stad is vaak een onoverkomelijk kwaad. Deze training is erop gericht dat je het risico van rijden in de stad gaat herkennen en dat je een toolbox ontwikkeld over hoe je op de meest veilige manier met deze risico's om kunt gaan.
Max 4 personen
Meer weten of reserveren?

Bochtentraining

1 of 2 dagen
Voor iedereen die wil werken aan de perfecte bocht
Under construction


Max 4 personen
Meer weten of reserveren?